17 d’abr. 2023

Ja arriba la diada de Sant Jordi 2023!

El proper 23 d’abril per fi serà Sant Jordi, i a la nostra biblioteca ja ho estem celebrant. La diada de Sant Jordi és un dia molt especial per als catalans i amants de la cultura en general. 
A la nostra biblioteca, celebrem aquesta diada tan important amb molta il·lusió i ganes de compartir la màgia dels llibres amb tots vosaltres i per això hem ambientat el nostre espai amb motius que ens recorden aquesta data tan assenyalada.


Activitat de la biblio per Sant Jordi: per tal de poder celebrar aquesta data tan assenyalada, igual que vam fer el curs passat, des de la Biblioteca del Ferrer i Guàrdia hem organitzat una visita a la jornada de portes obertes de la Biblioteca Nacional de Catalunya el 23 d'abril. Els usuaris o simpatitzants de la biblioteca que us voleu apuntar a aquesta sortida podeu enviar un correu electrònic a fjulve@xtec.cat. Quedarem a les 10h del matí a la creu de la porta de la Biblioteca Nacional de Catalunya



Des de la biblioteca volem aprofitar aquesta ocasió per recordar-vos que els llibres són una eina fonamental per al nostre creixement personal i cultural. Els llibres ens transporten a altres mons, ens ensenyen a veure les coses des de diferents punts de vista i ens ajuden a reflexionar sobre la vida.













Per això, us animem a acostar-vos a la biblioteca, a descobrir els nostres llibres i a deixar-vos sorprendre per les seves històries. Tenim una gran varietat de llibres per a totes les edats i gustos, des de les últimes novetats fins a clàssics que no passen de moda.

A més, Sant Jordi és un dia especial perquè també es celebra el dia del llibre i de la rosa. Així que no deixeu de visitar les paradetes dels llibres i roses i de regalar als vostres éssers estimats amb aquelles històries que més els pot interessar.



En definitiva, la biblioteca escolar és un espai on podeu trobar una infinitat de llibres per a gaudir d'un món ple de fantasia i coneixement. Així que, felicitats a tots en aquest dia tan especial i no deixeu mai de llegir!




Tanmateix, us volem informar que divendres 21 d’abril es realitzarà l’acte de Sant Jordi a l’Auditori Miquel Martí i Pol en dos torns:


1r TORN
Públic assistent: 1r i 2n d’ESO
Hora: de 10.20h a 12.00h

2n TORN
Públic assistent: 3r i 4t d’ESO
Hora: de 12.30h a 14.30h

1 comentari:

Deixa aquí la teva opinió sobre l'experiència de l'activitat, si us plau