Recursos batxillerat

Arran de la formació realitzada a batxillers de 1er any adjuntem a continuació enllaços a recursos comentats i que poden resultar d'utilitat.

Catàlegs en línia. 
Catàleg de la Xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona
Consorci de Biblioteques universitaries de Catalunya
Convé remenar i familiaritzar-se amb la cerca de documents

Revistes i altres recursos electrònics.
Revistes Catalanes amb Accés Obert
Dipòsit de la Recerca de Catalunya --> És un dipòsit cooperatiu de documents digitals que inclou la literatura de recerca de les universitats i dels centres d'investigació de Catalunya, com ara articles encara no publicats (preprints), comunicacions a congressos, informes de recerca, working papers, projectes de final de carrera, memòries tècniques, etc.
 Biblioteca Virtual de la diputació de Barcelona 
Aquest recurs el vam comentar pel damunt en la sessió, però és una potent eina de cerca d'informació en la qual hi trobem multitud d'enllaços a webs i bases de dades totes d'accés gratuït.
Per alguns dels recursos necessitarem el carnet de la biblioteca (que també és gratuït).

Citacions i bibliografies
 Per a recordar què són i per a què serveixen:
Recurs de la UAB explicant les citacions i la bibliografia 

Recordeu que podeu gestionar la vostra bibliografia a través del programa Zotero que podeu baixar com a complement del firefox o bé a través de la seva web.
Web zotero 
Us recomano també que consulteu aquesta Guía bàsica  Que us ajudarà a resoldre dubtes i iniciar-vos en l'ús d'aquest programa 

Recordeu que podeu consultar els enllaços que teniu a l'apartat Enllaços d'interès d'aquest mateix bloc per a més informació, i si necessiteu un cop de mà per algun document en concret. Consulteu al bibliotecari!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada