24 de gen. 2018

Us ho recomano

I quina raó que té aquest noi...! Els joves no llegeixen???
[...] que crec que heu de veure en especial els que esteu, com jo, a secundària. És per reflexionar i per replantejar-nos les nostres activitats de gust per la lectura i de llegir per aprendre. Només són 8' però si el mireu estaran molt ben invertits.

2 comentaris:

  1. Me encanta el que haya gente así que defienda a nosotros, los jóvenes lectores (y los que no). La verdad, tiene mucha razón. También añadir que hay veces donde los adultos dicen la típica frase de "cuando seas adult@ me entenderás", ¿y ellos? ¿Cuándo nos entenderán? ¡Se suponen que han sido jóvenes! Si eres joven y todavía no te gusta la lectura, no te rindas porque aún no has encontrado EL libro!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per comentar l'article...
    la veritat és que tots hem sigut joves en algun moment de la nostra vida... i no és una etapa fàcil però si molt bonica... jo no crec que hi hagi una edat exacta per llegir mé o menys... al començament s'ha de practicar la lectura (com qui camina) i després trobes "LLIBRES" increibles que et transporten lluny i et fan passar estones molt divertides.... Ànims i ja sabeu: aquí estem per ajudar en tot el que calgui.... o potser ens ajudeu vosaltres... mai se sap qui et pot fer un cop de mà..

    ResponElimina

Deixa aquí la teva opinió sobre l'experiència de l'activitat, si us plau